مقالات

blog-image

پنج کشور اروپایی خواستار قانون‌گذاری استیبل کوین‌ها شدند

  • توسط: ادمین
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
  • ساخته شده در : 23 شهریور 1399 به روز شده در : 23 مهر 1403
  • 21

وزرای اقتصاد و دارایی پنج کشور اروپایی از کمیسیون اتحادیه اروپا خواسته‌اند تا مقرراتی در ارتباط با استیبل کوین‌ها وضع و تحریم‌هایی را برای ارائه‌دهندگانی که این قوانین را نقض می‌کنند، تعیین کند.

به گزارش کوین دسک و به نقل از خبرگزاری رویترز، وزرای اقتصاد و دارایی کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و هلند به کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کردند که به‌منظور حمایت از مصرف‌کنندگان و حفظ حاکمیت پولی اتحادیه اروپا در برابر شرکت‌های بزرگ فناوری، مقرراتی را در خصوص استیبل کوین‌ها وضع کند.

در بیانیه مشترکی که روز جمعه در کنفرانس بوندس بانک (Bundesbank Conference) ارائه شد، این وزرا اعلام کردند که ارائه‌دهندگان استیبل کوین‌های خصوصی باید به مقرراتی که اتحادیه اروپا وضع می‌کند پایبند باشند و در صورتی که از استانداردها و قوانین وضع شده تخطی کنند، امکان فعالیت در اتحادیه اروپا را نخواهند داشت.

هر چند در بیانیه مذکور از شرکت و یا ارز دیجیتال خاصی نام برده نشده است، اما ممکن است وزرای پنج کشور اروپایی به ارز دیجیتال لیبرا که فیس‌بوک آن را پشتیبانی می‌کند، اشاره کرده باشند. دولت‌های فرانسه و آلمان پیش از این مخالفت خود را با راه‌اندازی ارزهای دیجیتال شرکت‌های خصوصی که می‌تواند یورو را به چالش بکشد، اعلام کرده بودند.

یکی از الزاماتی که در بیانیه مشترک در خصوص استیبل کوین‌ها مطرح شده، این است که همه استیبل کوین‌ها باید با پشتوانه یورو باشند و ارزش هر واحد آنها با یک یورو یا دیگر ارزهای ملی کشورهای عضو اتحادیه اروپا تعیین شود. همچنین این استیبل کوین‌ها باید در مؤسساتِ مورد تأیید اتحادیه اروپا نگهداری شوند.

الزام برای ثبت به‌عنوان یک نهاد مالی در اتحادیه اروپا، از دیگر الزامات مطرح‌شده در طرح پیشنهادی است.

در همین زمینه رئیس کمیسیون اقتصادی اتحادیه اروپا گفت:

این اتحادیه از ماه ژوئن (تیر) در حال آماده‌سازی چارچوب قانونی جدیدی برای ارزهای دیجیتال است. این چارچوب قانونی جدید شامل الزامات سخت‌گیرانه‌ای برای ارائه‌دهندگان استیبل کوین‌ها می‌شود.

همچنین رئیس بانک مرکزی فرانسه در کنفرانس روز جمعه گفت:

اتحادیه اروپا بیش از حد به شرکت‌های بزرگ فناوری وابسته شده است. اگر جلوی این شرکت‌های خصوصی گرفته نشود، می‌توانند دولت‌ها و بانک‌های مرکزی را از داشتن هر گونه نقش پولی در کشورهای خود محروم کنند.

همچنین کریستین لاگارد (Christine Lagarde) رئیس بانک مرکزی اتحادیه اروپا (ECB) در همین رابطه گفت که اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دارایی‌های دیجیتال در سطح جهانی عقب افتاده است.

 

منبع :
برچسب ها:
اشتراک:

کامنت (0)

دیدگاه شما: