چنانچه قصد خرید یا فروش از سامانه هایی که توسط دوستان و آشنایان به شما معرفی شده اند و نام آشنا هستند را دارید، و یا لینک این وبسایت ها برای شما ارسال شده است، حتما قبل از باز کردن لینک ها یک بار سرچ سامانه را در مرورگر خود انجام دهید و از صحت دامنه اصلی و مقایسه با لینک ارسال شده اطمینان حاصل نمایید.

این موارد اکثرا در وبسایت هایی که از لیست کمیسیون برای کاربران خود استفاده می نمایند اتفاق می افتد و کلاهبردار با تغییر آدرس اصلی به یک آدرس مشابه، از بی دقتی کاربر سوءاستفاده می نماید و موجب ورود کاربر به لینک فیشینگ یا جعلی می شود. ورود به این لینک مخرب می تواند برای دستگاه موبایل یا سیستم کامپیوتر شما خطرناک باشد و موجب دسترسی به فایل ها و اطلاعات شخصی شما توسط کلاهبردار شود.

همانطور که شما در وبسایت ها اقدام به احراز هویت می نمایید بهتر می باشد که هویت سامانه هایی که قصد خرید یا فروش از آن ها را دارید نیز بررسی نمایید. اطلاعاتی از قبیل موارد زیر را حتما قبل از استفاده از خدمات وبسایت ها بررسی و مورد آزمایش قرار دهید:

آدرس - تلفن - نحوه پشتیبانی و خدمات - راه های دسترسی و مشاوره - مراحل ثبت خرید و فروش - زمان تسویه ریالی و رمزارزی - سابقه فعالیت و وبلاگ از نکاتی می باشد که باید قبل از هر تراکنشی در سامانه ها در نظر بگیرید.

برخی افراد با صرف هزینه های کم اقدام به ایجاد وبسایت های جعلی و بدون خدمات می نمایند و صرفا روی این وبسایت ها درگاه های جعلی و راه های واریز به حساب های غیر قرار میدهند.

تبعات خرید یا فروش به این وبسایت ها می تواند:

1- از دست رفتن سرمایه

2- جعل درگاه و دسترسی به حساب بانکی شما برای خالی کردن حساب

3- سوء استفاده از مدارک هویتی شما و درج آنها در سایت های قمار و خلاف

باشد.

ممکن می باشد در هر جایی تبلیغات صرافی های غیرمتعارف را مشاهده نمایید. این تبلیغات معمولا با هزینه های کم و در شبکه های اجتماعی یا بر بستر سامانه های مثل دیوار و شیپور درج می شود. بر فرض مثال اگر در تبلیغات وبسایت یا سامانه تبادلاتی وعده قیمت پایین تر در خرید یا بالاتر در فروش داده می شود، حتما قیمت را با چند وبسایت و سامانه دیگر مقایسه نمایید.

چنانچه بازه تفاوت قیمت با سایر وبسایت ها زیاد باشد و غیرمعمول، حتما به این سامانه شک کنید و این موضوع میتواند ترفندی برای جذب شما و تمایل به واریز سرمایه ریالی و رمزارزی داخل وبسایت، جهت فریب و کلاهبرداری باشد. در نظر داشته باشید که سامانه های تبادلاتی با یکدیگر در رقابت قیمت می باشند اما این رقابت تفاوت زیادی در قیمت ها ندارد و خیلی بازه کوچکی را شامل می شود. وعده های تفاوت قیمت 1000 تومانی در تتر و امثال این، تنها موجب فریب کاری است.

گروهک های کلاهبرداری اقدام به اخذ مدارک و هویت افراد اعم از کارت ملی، شناسنامه، تعهدنامه و غیره به منظور قراردادن این مدارک در وبسایت های رمزارز می نمایند و از این طریق با استفاده از ایجاد تراکنش در حساب بانکی شما، معامله رمزارز انجام می‌دهند. تبعات حقوقی این تراکنش ها با شخص احراز هویت شده در وبسایت می‌باشد زیرا این تراکنش ها از طریق فیشینگ و مواردی نظیر آن رقم میخورد و در زمان مشخصی شما بعنوان شخص احراز شده و کسی که مدارکش را در اختیار قرارداده اید، با حجم بالایی از شکایات مواجه خواهید شد. این مورد در شرکت های کاریابی و یا نظافتی(حتی در برنامه دیوار) گزارش شده است.

کلاهبرداران در این روش تقاضای احراز هویت افراد در وبسایت های تبادل می نمایند و در ازای چرخش پول در حساب کاربران وعده کسر 5 درصد سود از ریال واریز شده به حسابشان را میدهند. این ریال ها عمدتا فیشینگ و از راه خلاف جابجا شده است و شمارا با حجم بالایی از شکایت رو به رو خواهد نمود که میبایست کل مبلغ را به مالباخته برگردانید.

در خرید و فروش از صفحه های تبادل و رمزارز در شبکه های اجتماعی و یا سایت هایی نظیر "دیوار" و "شیپور" دقت نمایید. عموما افراد فریب کار و کلاهبردار از این طریق اقدام به سوء استفاده از کاربران در فضای رمزارز و تبادل می نمایند و یا با ارسال لینک های مخرب برای کاربران اقدام به خالی کردن حساب بانکی ایشان می نمایند. فضای این 2 اپلیکیشن فضای مناسبی می باشد تا کلاهبردار با کمترین هزینه بیشترین استفاده را از ناآگاهی کاربر ببرند و اقدام به اخاذی یا کلاهبرداری نمایند.

صرافی ها و یا پلتفرم های معاملاتی خصوصا خارجی محل نگهداری دارایی رمزنگاری شما نیست . بهترین و امن ترین محل ، کیف پول شخصی شما (نرم افزاری و یا سخت افزاری) می باشد. سامانه های رمزارز فضای مناسبی برای نگه داری بلند مدت سرمایه شما نیست. زیرا در شرایطی ممکن است اتصال شما به هر دلیل به سامانه های تبادلاتی قطع شود اما سرمایه شما همیشه در کیف پول شما محفوظ می باشد. پس صرافی های متمرکز فضای مناسبی برای نگه داری مقدار قابل توجه سرمایه نیست.

شرکت و سامانه تبادلاتی OTC پارس بیت، هیچ گونه خدمات سرمایه گذاری و جذب سرمایه به منظور سوددهی و افزایش سهم معاملات کاربران ندارد و هیچ اقدامی در این زمینه انجام نمی دهد.

کلیه خدمات شرکت پارس بیت بر محور خرید و فروش رمزارز در حجم بالا و یا به صورت سفارشی بر بستر وبسایت و اپلیکیشن پارس بیت می باشد و تمامی تسویه های رمزارزی و ریالی به کاربر منتقل میگردد. چنانچه با پیشنهاداتی نظیر واریز ریال به منظور سرمایه گذاری و جذب سود ماهیانه یا از این قبیل، بنام شرکت پارس بیت مواجه شده اید، از طریق راه های ارتباطی پارس بیت اقدام به طرح موضوع با کارشناسان پارس بیت نمایید. بدیهی است هرگونه سوءاستفاده از نام شرکت پارس بیت در زمینه های غیرمرتبط با موضوع فعالیت این شرکت، موجب پیگیرد قانونی میشود و تبعات حقوقی در پی دارد.

📢3 راه ارتباطی مستقیم با کارشناسان پارس بیت :

1 - تماس با شرکت پارس بیت به شماره : 28423345-021

2 - ارتباط با کارشناس تبادلات در تلگرام به آیدی : @parsbit_sales

3 - ارسال تیکت از طریق وبسایت به نشانی : www.pars-bit.com

همراهان عزیز به اطلاع می رسانیم، کلاهبرداران زیادی با استفاده از نام پارس بیت به دنبال سواستفاده از شما می باشند و از هیچ روشی برای کلاهبرداری دریغ نمی کنند. در نظر داشته باشید سامانه تبادلات رمزارز پارس بیت تمام خدمات خود را فقط از طریق وبسایت یا اپلیکیشن رسمی خودش ارائه می دهد.

آدرس شبکه های اجتماعی پارس بیت :

آدرس سایت پارس بیت : www.pars-bit.com

آدرس اینستاگرام پارس بیت : pars_bit_com@

آدرس تلگرام پارس بیت :pars_bit_com@

آدرس ایکس پارس بیت :pars_bit_com@

آدرس آپارات پارس بیت :pars_bit_com@

آدرس تردز پارس بیت : pars_bit_com@


پوشش اخبار و آموزش‌های مرتبط با بازی های بلاکچینی همانند بازی تلگرامی همستر‌ کامبت در آکادمی پارس بیت صرفاً با هدف اطلاع‌رسانی انجام می‌شود و به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای مشارکت در همستر‌‌ کامبت نیست.

سامانه تبادل و کارگزاری پارس بیت
هیچ‌گونه مسئولیتی در رابطه با خطرات احتمالی تعامل با همستر کامبت و بازی‌های مشابه ندارد.

پارس بیتی ارجمند حتما به 7 نکته زیر را دقت نمایید :

۱ - سودآوری این پروژه‌ها تضمین شده نیست. در صرف وقت خود در این زمینه هوشیار باشید!
۲ - دسترسی رمز عبور گوشی و گذرواژه ها و ۲۴ کلمه کیف پول را به هیچ کس ندهید و رمزارز خود را در کیف پول خود(نه در صرافی) نگهداری نمایید.
۳-این ایردراپ‌ها رایگان می باشد، لزومی به هیچ پرداختی به کسی نیست.
۴- تنها به ربات‌هایی متصل شوید که ربات مرجع ایردراپ مربوطه است. به ربات های متفرقه متصل نشوید!
۵- برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید سوالات خود را از کارشناسان متخصص پارس بیت بپرسید.
۶- رمزارز ها یا ایردراپ های خود را از طریق صرافی‌های مطمئن به فروش بگذارید.
۷- ارزهای دیجیتال خود را به بهانه فروش، در اختیار افراد دیگر قرار ندهید و دسترسی به دیگران ندهید

در پایان امیدواریم که این ابزارهای بازی گونه به رشد و توسعه دانش بلاکچین در کشور کمک کند.

تراست ولت باگ خطرناکی را در بخش iMessage تلفن‌های همراه آیفون پیدا کرده که باعث می‌شود کاربران بدون کلیک کردن روی هیچ لینک خاصی سرمایه خود را از دست بدهند.

این شرکت تاکید کرد که اکسپلویت روز صفر می‌تواند بدون کلیک کردن روی هیچ لینکی، به گوشی‌های آیفون نفوذ کرده و آن‌ها را کنترلنماید. علاوه بر این به نظر می‌رسد مالکان حساب‌های باارزش در معرض خطر بیشتری قرار دارند. اکسپلویت روز صفر یک حمله سایبری می باشد که از یک ضعف امنیتی ناشناخته یا برطرف‌نشده در نرم‌افزار، سخت‌افزار یا سیستم‌عامل رایانه یا تلفن‌های هوشمند سوءاستفاده می‌کند.

تراست والت تأکید کرد که تمام کیف پول‌های آیفون در معرض خطر هستند. مدیرعامل این شرکت، ایووین چن (Eowyn Chen)، تصویری را به اشتراک گذاشت که به گفته‌ او نشان‌دهنده‌ یک اکسپلویت روز صفر احتمالی می باشد.

لذا خارج از بحث بیانیه جدید نیز قبلا مشکلاتی در کیف پول تراست ولت توسط تجربه کاربری مختلف ایجاد شده است که امنیت این کیف پول نرم افزاری را زیر سوال می برد و بهتر است کاربران این کیف پول را از لیست کیف های مورد نظر برای نگه داری رمزارزهای خود خارج نمایند تا دچار دردسر و از دست رفتن سرمایه نشوند.